Izvor: Luftika.rs, 28.Jul.2023, 18:05

Vuk Kostić: „Stavio bih Berlinski zid između Srba i Hrvata da se više nikada ne sretnemo“

Glumac Vuk Kostić dao je intervju za „Sputnjik“, a jedan njegov deo izazvao je posebnu pažnju i podeljene reakcije koje su naročito uočljive na društvenim mrežama.
Naime, poznati glumac je izjavio da bi postavio „Berlinski zid“ između Srba i Hrvata.
– Ja bih stavio Berlinski zid između nas da ne možemo više nikada da se sretnemo, mislim da ne bi dolazilo do tih strašnih nesrerća. Ni na pijaci, ne može, pošto krompir? Jesi Srbin? Ne može. Jednom kada se u našim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << narodima dese velike nesreće i zločini, tipa Jasenovac, od tog momenta više ne razgovaramo. Mi smo najviše krivi koji smo kao uvek bili – hajde da svi Sloveni žive zajedno. Mi uvek hoćemo da se igramo, Hrvati kažu skloni se, a mi kao da se družimo. Ne možete kad stalno buše loptu – rekao je Vuk Kostić za Sputnjik.
– Mene to jako pogađa, ja se saosećam sa žrtvama, to je najprljaviji rat u zadnjih ne znam koliko vekova, to je bio opšti haos – rekao je Vuk Kostić novinarki Maši Radović.
Zbog ove izjave Vuk Kostić je izazvao mnoge negativne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi tviteraši su ga izvređali i nipodaštavali njegove ljudske i glumačke osobine.
Kakav je ovo bolid … pic.twitter.com/539HX8Blzk
— Joe S. (@RocktheCasbah10) July 27, 2023

Pa ovaj je gori čovek nego glumac.
A glumac je katastrofa. https://t.co/gnGG5jflXf
— Sayonara (@Sayonara0704) July 28, 2023

Kad ti je zid u glavi ne treba ti Berlinski. https://t.co/p3I8lkrm84
— Kenzo (@KenzoKenzovich) July 28, 2023


Slažete li se sa glumcem ili mislite da je potpuno promašio poentu?
I Vuk Kostić stao uz svoj narod – Rio Tinto je zlo!

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.