Vuk Kostić: Očekujemo haos u trećoj sezoni “Ubice mog oca”

Izvor: Story, 29.Maj.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Kostić: Očekujemo haos u trećoj sezoni “Ubice mog oca”

Treća sezona popularne kriminalističke serije “Ubice mog oca” uveliko se snima, a novinarske ekipe imale su priliku da se sa ekipom serije druže na jednom od setova. Treća sezona popularne serije na jesen kreće premijerno da se prikazuje na Top kanalu. Ekipa je ovaj scenario predstavila kao najbolji do sada. – Biće jako dinamična, jako ... The post Vuk Kostić: Očekujemo haos u trećoj sezoni “Ubice mog oca” appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

TAJNE NOVE SEZONE UBICA MOG OCA: Jelisaveta slučajno otkrila VELIKU PROMENU kod svog lika, a Vuk…(VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2018, 14:38

Treća sezona popularne krimi serije “Ubice mog oca” uveliko se snima, a novinarska ekipa portala Espreso imala je priliku da se sa ekipom serije druži na jednom od setova. Ovom prilikom pokušali su da od Jelisavete Orašanin, koja tumači lik Tijane Popović i Mirjane Karanović koja igra direktorku...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.