Vuk Kostić: Lovci nisu mesari

Izvor: S media, 10.Okt.2010, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Kostić: Lovci nisu mesari

Popularni glumac Vuk Kostić i producentska kuća Pragma video spremili su novu TV emisiju pod nazivom Zadržite dah sa Vukom Kostićem čije bi emitovanje uskoro trebalo da počne.

Emisija je namenjena svim ljubiteljima prirode i snimana je na prostoru karipskog dela Meksika, u Crnoj Gori i Srbiji. Njenu najavnu kampanju prati i set provokativnih fotografija, a glumac za Story otkriva šta je sve pripremio gledaocima.

- Nadam se da će se gledaoci ne samo upoznati sa facinantnim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << životom okeana, već se i nasmejati i zabaviti jer je to svet viđen mojim očima. Istovremeno, kroz epizode o lovu želeo sam da pokažem svima da su lovci veliki ljubitelji životinja, a ne mesari zaposleni u klanicama, i da šuma nije samoposluga u kojoj se kupuju delovi mrtvih životinja zapakovani u najlon kese. Lov je sport čvrstog kodeksa, orijentisan ka zaštiti čovekove okoline i živog sveta u njemu – priča Vuk, kome je nesebičnu podršku u radu na ovom projektu pružio i rođeni brat Nestor, zvanično najbolji podvodni snimatelj sa američke strane Atlantika. Izvor: Story.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.