Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2023, 19:32

Vučićević po ekspresnom izlasku iz zatvora: Platili su kaznu protiv moje volje

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević izjavio je danas (5. april) da je „protiv njegove volje“ plaćena kazna zbog koje je šest meseci trebalo da provede u zatvoru.
Nakon što je plaćena novčana kazna po presudi za uvredu novinara Jugoslava Ćosića, on je posle dva dana provedena u zatvoru pušten na slobodu.
– Moj advokat, uprkos mojoj izričitoj zabrani, dao je mojoj ženi instrukcije za plaćanje i ona je onda platila. Protiv moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << volje – rekao je Vučićević za Danas.
On se u ponedeljak sam prijavio u Okružni zatvor u Beogradu na izdržavanje šestomesečne kazne, jer je odbio da plati novčanu kaznu na koju je osuđen zbog uvrede novinara Jugoslava Ćosića, koja mu je automatski preinačena u zatvorsku.
– To je istina. A istina vas, znam, ne interesuje previše. Svejedno ćete opet napisati ono što ste unapred smislili, neku novu hejtersku pljuvačinu. Samo napred, želim vam sve najbolje – rekao je Vučićević novinaru portala Danas.
Izvor: Danas, Beta
Poznato ko je Vučićeviću platio kaznu da bi izašao iz zatvora

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.