Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2023, 19:10

Vršnjačko nasilje u beogradskoj školi, pratila devojčicu i namerno je gurnula niz stepenice (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je još jedan stravični snimak vršnjačkog nasilja koji je nastao u OŠ „Pavle Savić“ u Beogradu.
Na snimku koji je zamućen, nazire se grupa devojčica koja se nalazi u učionici, i one nasrću na vršnjakinju. Reč je o, kako saznajemo, učenicama šestog razreda.
Na snimku se čuje glas jedne koja pita: „Ti stvarno misliš da ja to ne mogu da uradim?“
Vidi se kako u stopu prate devojčicu, guraju je i maltretiraju. Kada dođe do stepenica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << jedna devojčica je gura.
Na profilu na kom je osvanuo ovaj video piše: „Dokle više deco!? Novi slučaj vršnjačkog nasilja u OŠ“.








View this post on Instagram


















A post shared by Napuštena mesta Srbija (@sav_taj_ludi_balkan)


Korisnici društvenih mreža, pitali su u komentarima gde su nastavnici dok se dešava stravično nasilje među decom.
Milan Krstić, direktor OŠ „Pavle Savić“ za Kurir potvrdio je da se ovaj incident desio u toj školi, i to prošlog petka.
– Upućeni smo u taj slučaj, u ovome su učestvivale četiri devojčice i juče smo razgovarali i sa njima. Pozvali smo i roditelje na razgovor, formiramo Tim za zaštitu.
Utvrdiće se stepen nasilja koji se dogodio, a samim tim i sankcije koje ćemo doneti, a koje su u našoj nadležnosti. Imaćemo pojačan vaspitni rad i u planu su nam radionice koje mogu da pomognu da se ovo prevaziđe – rekao je Krstić.
Šta je KiVa metod kojim su Finci iskorenili vršnjačko nasilje?

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.