Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Sep.2022, 07:14

Vrhunski top menadžment kao zvezda vodilja ka uspehu kompanije

Šta je to top menadžment i koliko je on važan za svako radno okruženje Top menadžment (menadžerski vrh; senior menadžment, a nekad možemo čuti i „oni odozgo“ ili „oni iz kancelarije“) zadužen je za integrisanje ukupnog menadžmenta u organizaciji. Odgovoran je za celokupno upravljanje organizacijom. Menadžerski vrh sačinjava relativno mala grupa menadžera. Njihova primarna odgovornost … Članak Vrhunski top menadžment kao zvezda vodilja ka uspehu kompanije se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Vrhunski top menadžment kao zvezda vodilja ka uspehu kompanije

Izvor: Domino Magazin, 26.Sep.2022

Top menadžment (Menadžerski vrh, Senior menadžment) a nekad možemo čuti i „oni odozgo“ ili „oni iz kancelarije“ je zadužen za integrisanje ukupnog menadžmenta u organizaciji. Odgovoran je za celokupno upravljanje organizacijom. Menadžerski vrh sačinjava relativno mala grupa mendžera....

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.