Vrhunski holivudski glamur Adrijane Lime

Izvor: Story, 01.Maj.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrhunski holivudski glamur Adrijane Lime

Moćna šminka i retro talasi u kosi pretvorili su Adrijanu Limu u lepoticu starog holivudskog glamura...

Adrijana Lima, foto: Profimedia

Nema plavljih očiju od onih kojima Adrijana Lima strelja s osmehom sve svoje udvarače.

Još više njihova blistava boja dolazi do izražaja kad se brazilska supermanekenka dotera u stilu starog Holivuda, baš kao i 25. aprila 2015. godine na večeri koju u Vašington Hilu organizovalo Udruženje dopisnika iz Bele >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kuće.

Moćan crveni ruž koji je toliko u trendu u 2015. godini odlično stoji lepoj Brazilki, a odlično stilizovanu frizuru krase retro talasi.

Kosa i šminka posebno su istaknuti prilično konzervativnom toaletom. Adrijana se ovom prilikom odlučila za odlučila za lepršavu dugu haljinu iz kolekcije Bibu Mohapatra, koja samo koketnim golim ramenom asocira na slavu Viktorijinog anđela.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.