Vrhovi prstiju otkrivaju ženin seksualni potencijal

Izvor: S media, 29.Sep.2010, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrhovi prstiju otkrivaju ženin seksualni potencijal

Može li se sposobnost žene za doživljavanje orgazma očitati putem jagodice prstiju? Sudeći prema najnovijem istraživanju – može!

Što je vrh ženskog prsta osetljiviji, veća je verovatnost da će žena tokom vaginalnog odnosa doživeti orgazam. I ne samo to, naučnici kažu i da takve žene češće doživljavaju orgazam i da im duže traje. Žene koje imaju manje osetljive vrhove prstiju pokazale su se kao nesklone velikoj bliskosti sa suprotnim polom, a i teže doživljavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << orgazam.

'Dodir je jedno od najvažnijih pokazatelja za seksualno zadovoljstvo. Ovo istraživanje pokazuje da manja osetljivost na dodir vodi do lošijeg seksualnog života za žene', naglasio je dr. Irvin Goldštajn, upravnik odeljenja seksualne medicine u bolnici Alvarado u San Diegu.

Zadovoljstvo seksualnim životom jako je važno za dobro psihofizičko stanje žene. Pokazalo se da samosvesnije žene imaju osetljivije vrhove prstiju i da više uživaju u seksu.

Izvor: tportal.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.