Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Mar.2024, 07:52

Vremenska prognoza za vikend, 23. i 24. mart 2024.

Vremenska prognoza za subotu i nedelju, 23. i 24. mart 2024: prvog prolećnog vikenda ove godine biće promenljivo vreme – jedan dan toplo, drugi dan kiša. Vremenska prognoza za subotu, 23. mart 2024. Sunce izlazi u 5.35, a zalazi u 17.55. Tokom celog dana biće pretežno sunčano, a duvaće slab južni vetar. Temperatura od osam … Članak Vremenska prognoza za vikend, 23. i 24. mart 2024. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

SPREMA SE POTOP, CRNI OBLACI PREKRILI OVAJ DEO SRBIJE: Meteorolozi najavljuju nagli pad temperature, nije dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024

Maksimalna temperatura u ponedeljak i utorak biće od 11 do 15°C, u Beogradu do 13°C...U većem delu Srbije u ovom času preovladava sunčano vreme, a do naoblačenja je došlo na severozapadu Srbije. Upravo se na severozapadu Srbije danas i očekuju kiša i pljuskovi, dok se u o stalim predelima Srbije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.