Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Mar.2024, 07:09

Vremenska prognoza, 11-15. mart 2024.

Ovo je vremenska prognoza od 11. do 15. marta 2024: uglavnom pretežno oblačno i kišovito, a svakako će biti svežije nego u prethodnom periodu. Biometeorološka prognoza: nešto povolјnije biometeorološke prilike doprineće smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih. Tegobe su i dalјe moguće kod osoba sa respiratornim obolјenjima. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti neraspoloženje, nesanica … Članak Vremenska prognoza, 11-15. mart 2024. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Cene osnovnih namirnica u Beogradu, mart 2024.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Mar.2024

Ovo su cene osnovnih namirnica u Beogradu od 11. marta 2024, u popularnim supermarketima: Maxi, Idea, Dis, Roda, Tempo, Univerexport. Početkom meseca objavljujemo cene osnovnih namirnica u Beogradu, a na ovom linku možete videti kako su se cene menjale iz meseca u mesec. Najavljeno je da će najverovatnije...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.