Izvor: Luftika.rs, 09.Jan.2024, 16:06

Vredni i pedantni miš snimljen kako svaku noć sprema stvari u šupi (VIDEO)

Uprkos tome što je strastveni fotograf divljih životinja, penzionisani poštar Rodni Holbruk nikad nije očekivao da će snimiti scenu u stilu crtaća Ratatouille u svojoj šupi, javlja BBC.
Nakon što je redovno otkrivao da su stvari od prethodne noći misteriozno pospremljene, na svoj je radni sto postavio kameru.
Snimio je miša kako skuplja štipaljke, čepove, matice i šrafove, prenosi 021.
Ovaj 75-godišnjak iz grada Bilt Velsa rekao je da je ritual spremanja trajao dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << meseca.
– Prvo sam primetio da hrana koju sam stavljao za ptice završava u nekim starim cipelama koje sam držao u šupi. Devedeset devet puta od 100 miš je spremao celu noć – rekao je Holbruk.
Veruje da miš koristi predmete da sakrije orahe, a do sada mu je takav dogovor išao u prilog.
– Sada se ne trudim da spremim, ostavim stvari van kutije i do jutra on to vrati na mesto – rekao je Holbruk.

Zec, pitom i sladak na prvi pogled, demonska je životinja mističnih moći, staro je verovanje

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.