Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Mar.2024, 20:03

Vozila javnog gradskog prevoza u Beogradu mogu da se prate preko Google Maps – prikaz je u realnom vremenu

Jedna novina na Google Maps „promeniće život“ svima koji koriste javni gradski prevoz u Beogradu, najavio je Telegraf. U svakom trenutku možete videti gde se nalaze vozila na linijama javnog prevoza, a putovanje od tačke „A“ do tačke „B“ sada u obzir uzima ne samo stanje na putu, već i pozicije vozila. U prevoz gradskim … Članak Vozila javnog gradskog prevoza u Beogradu mogu da se prate preko Google Maps – prikaz je u realnom vremenu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza – mart 2024.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Mar.2024, 11:03

Zbog radova na održavanju ulica kao i iz drugih razloga tokom marta 2024. biće aktuelne izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza. Do kraja meseca, na ovoj strani, unosićemo nove izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza. Zadušnice… Zbog Zadušnica, u subotu, 9....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.