Voli pevačice: Boris Stamenković zamenio Kaću Radom Manojlović!

Izvor: Story, 09.Feb.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voli pevačice: Boris Stamenković zamenio Kaću Radom Manojlović!

Rada Manojlović javno je flertovala sa manekenom Borisom Stamenkovićem

Katarina Grujić/Rada Manojlović, foto: Instagram/Petar Đorđević

Naime, bivši dečko Katarine Grujić obletao je oko pevačice, zasipajući je brojnim komplimentima na račun njenog izgleda i ponašanja tokom jedne televizijske emisije.

- Boris se sve vreme trpao da bude blizu Rade. Nije mu predstavljao problem to što su u emisiji, pa je sve vreme obasipao komplimentima. Sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << su šaputali jedno drugom na uvo, ne mareći za to što je snimanje u toku. Ni Rada nije bila ravnodušna na njegovo javno udvaranje, pa mu je otpevala pesmu na uvce i tokom emisije dala broj telefona - govori izvor sa lica mesta.

Kako dalje piše Alo, Stamenković se ni nakon emisije nije zaustavio sa udvaranjem, te je pevačici ponudio da je odveze kući, ali mu se ona zahvalila na ljubaznošću uz konstataciju da je došla svojim autom.

Negativni komentari na račun tetovaže Katarine Grujić: Sve manje ličiš na žensko

Boris je ekipi Alo - a objasnio situaciju.

- Fino sam se ophodio prema Radi tokom snimanja. Džentlmenski je udeliti kompliment devojci koja to zaslužuje. Ne mogu da delim komplimente Lei Kiš jer je ona udata i to ne bi bilo lepo - rekao je Boris.

Za razliku od Borisa, koji je suzdržanije pričao o njegovom i Radinom ponašanju na snimanju, voditelj Zoran Pejić Peja, koji je bio gost u istoj emisiji bio je mnogo otvoreniji.

- Šaputali su jedno drugom na uvo, a kada bismo ih mi prišli, oni bi tiše pričali. On je skidao sako, a ona mu je pevala. Videlo se da to nije prijateljski odnos. Plesali su i igrali čoček kao valcer, što sam prvi put u životu video. Očigledno je bilo da žele da budu zagrljeni. Boris se uhvatio za Radu kao davljenik za slamku i nije je ispuštao, a ni Rada nije ostala ravnodušna, jer dok maca ne zavrti repom, mačor ne napada. Razmenili su i brojeve telefona usred emisije - otkrio je Peja.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Povezane vesti

LETI PERJE Ovo su najpoznatiji ljubavni trouglovi na domaćoj estradi

Izvor: Blic, 10.Feb.2015, 20:22

Naša estrada obiluje ljubavnim trouglovima i svađama među sadašnjim i bivšim partnerima. Mi vam predstavljamo najveće suparnice i suparniike, čiji su skandali punili (i još uvek pune) medijski prostor...Katarina i Rada u borbi oko Borisa..Nakon što su pevačica Katarina Grujić i maneken Boris...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.