Vojin Ćetković i Dejan Lutkić gostuju kod Ivana Ivanovića

Izvor: Story, 16.Apr.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojin Ćetković i Dejan Lutkić gostuju kod Ivana Ivanovića

Ovog petka u 21.30h Ivan Ivanović ugostiće dva sjajna glumca, Vojina Ćetkovića i Dejkana Lutkića.

Ivan Ivanović, foto: Luka Šarac

Dvojica umetnika gostuju povodom premijere predstave Noć bogova, koja će se održati 27. Aprila u Domu omladine. Reč je o delu najizvođenijeg hrvatskog pozorišnog pisca Mire Gavrana. Gavranov dinamičan komad o ljubavi, prijateljstvu i vladanju,  posle izvođenja širom sveta stiže i u Beograd.

Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Vojinu Ćetkoviću, Dejanu Lutkiću i Neobojši Iliću (trećem članu u predstavi) i beogradska publika moći će da uživa u ovom pozorišnom ostvarenju punom neočekivanih obrta . Njih trojica oživeće karaktere koji su arhetipski, a opet se nalaze u svakodnevnom životu današnjice.

Vojin i Dejan će sa Ivanom razgovarati o ovoj odličnoj predstavi, ali  i poslovima koji ih čekaju nakon ove premijere.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.