Voditeljka Dea Đurđević OPERISANA, OBAVEZNA još jedna INTERVENCIJA, Mladen je gleda SAMO PREKO STAKLA!

Izvor: Story, 28.Feb.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka Dea Đurđević OPERISANA, OBAVEZNA još jedna INTERVENCIJA, Mladen je gleda SAMO PREKO STAKLA!

Kako Srbija Danas saznaje voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku”, Dea Đurđević danas je u 12h operisana. Deu je operisao profesor doktor Marko Bumbaširević. Doktor je stigao u jutarnjim časovima na VMA, a pre nekoliko dana je sve dogovoreno. Kako izvor navodi, rađena je reintervencija koja je prošla uspešno, a uz nju je tim lekara i stručnjaka, ... The post Voditeljka Dea Đurđević OPERISANA, OBAVEZNA još jedna INTERVENCIJA, Mladen je gleda SAMO PREKO STAKLA! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Voditeljka Dea Đurđević ponovo operisana

Izvor: Tracara.com, 01.Mar.2019, 11:58

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pinku, Dea Đurđević je juče ponovo operisana u jutarnjim časovima na VMA. Kako izvor blizak Dee navodi, rađena je reintervencija koja je prošla uspešno, a uz nju je tim lekara i stručnjaka, a ona se svakim danom oseća sve bolje. Izolovana je od sveta, pa informacije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.