Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2024, 16:05

Voditelj Ivan Ivanović prvi put otkrio razloge prelaska na Blic TV

Prelazak popularnog voditelja Ivana Ivanovića na Blic televiziju danima je jedna od glavnih tema na srpskom internetu, imajući u vidu činjenicu da je pomenuti kanal na Telekomovoj mreži.
Podsećamo, godinama su emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem” i „Četiri i po muškarca” bile na programu televizije Nova S, koja pripada grupaciji „United media”, a sada je otkriven i razlog zbog kog je poznati voditelj odatle otišao.
Naime, povodom prelaska na drugu televiziju oglasio se i sam autor pomenutih emisija, koji je obrazložio zbog čega je doneo tu poslovnu odluku.
– Primetio sam da su svi istakli u naslov kako prelazim na ‘Telekom’ sistem, ja to ne vidim tako. Prvo, ne napuštam ‘Novu S’, nama ističe...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.