Vlado Georgiev: Sve najbolje toj ljudskoj veličini koja mi je uništila auto!

Izvor: Story, 11.Mar.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev: Sve najbolje toj ljudskoj veličini koja mi je uništila auto!

Kantautor Vlado Georgiev potpuno je pobesneo kada je juče video na šta liči njegov auto, koji je prethodne noći ostavio na parkingu ispred stana.

Vlado Georgiev, foto: Story arhiva

Očigledno je da se pevač nekom grdno zamerio, a da je za to platio njegov auto, koji su izgrebali i time pevaču naneli veliku materijalnu štetu. On će morati kompletno da zameni i prefarba delove koji su uništeni.

- Veliki pozdrav i sve najbolje toj ljudskoj veličini >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koja mi je slomila znak i izgrebala haubu ključevima. Aplauz - bilo je sve što je Vlado prokomentarisao.

On čak ni ne sumnja koji vandal bi ovako nešto mogao da uradi, dok ga prijatelji zadirkuju da je u pitanju neka od devojaka kojoj je slomio srce. Na svu sreću, onaj ko se nameračio na pevačev automobil nije uništio ceo auto jer ga je u tome omeo neko od prolaznika.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.