Izvor: Story, 10.Feb.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam: stilizovana i na aerodromu

Modna dizajnerka prošetala aerodromom u krem-na-krem outfitu.

Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Viktorija Bekam, prošetala je JFK aerodromom u krem-na-krem odevnoj kombinaciji. Poznata po svom besprekornom stilu, modna dizajnerka i supruga Dejvida Bekama, obučena je savršeno čak i u svakodnevnim situacijama kao što je let avionom.

Četredesetogodišnjakinja izgledala je impresivno kada se pojavila na JFK aerodromu u kaputu boje kamilje dlake, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji je uklopila uz pantalone širokih nogavica dužine iznad članaka, dok je na struku nosila kaiš u obliku mašne.

Pogledajte kako Viktorija nosi monohromatski look.

Majka četvoro dece, upotpunila je outfit torbom u leopard printu, kao i trobojnim salonkama. Uz neutralnu šminku i brendirane naočare za sunce, izgledala je, kao i uvek, savršeno.

Saznajte zašto se Viktorija Bekam na smeje.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.