Viktorija Bekam ima važnu poruku za mame

Izvor: Mondo, 07.Mar.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam ima važnu poruku za mame

Viktrorija Bekam ima uspešnu dizajnersku karijeru, ali je pored toga i majka četvoro dece, a evo šta kaže o balansu između posla i porodice.

Foto: Getty Images

Viktrorija kaže da se ne kaje što je ostavljala svoju decu da bi letela po svetu i gradila modnu imperiju jer time "inspiriše svoju decu na pravi način".

Ona dodaje da zaposlene majke nikada ne bi trebalo da osećaju krivicu zbog toga što pažnju, pored porodice, posvećuju i poslu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Zaposlene mame nikada ne treba da osećaju krivicu, već da budu ponosne na sebe. Vi inspirišete svoju decu n a pravi način, time što ste jaka žena koja ima svoj posao", rekla je Bekamova.

Viktorija kaže da su ona i Dejvid svojim radom omogući deci da budu privilegovani, da uživaju u nekim stvarima koja su prosečnoj deci potpuno nepoznata.

"Ohrabrujem ih da što više putuju. Oni su veoma srećni što imaju tu mogućnost. Takođe, znaju to da cene, znaju da su srećni zbog tih mougćnosti. Oni su u neverovatnoj poziciji i jako je važno da vide što više tog au svetu", kaže ova majka četvoro dece.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.