Viktorija Bekam: Obuća u kojoj retko viđamo kraljicu štikli (FOTO)

Izvor: Story, 06.Maj.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam: Obuća u kojoj retko viđamo kraljicu štikli (FOTO)

Britanska dizajnerka poznata je ljubiteljka vrtoglavo visokih štikli i platformi kojih se ne odriče bez obzira na priliku, zato je sve iznenadila fotografijom koju je objavila na Instagramu

Viktorija Bekam, foto: Instagram

Viktorija Bekam jedna je od onih žena koje će u svakoj prilici obući štikle! Ne odriče ih se čak ni tokom putovanja avionom, pa je fotografiji uvek ulove na aerodromu u vrtoglavo visokim platformama.

Zbog toga su mnogi pomislili >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kako joj udobnost nije na prvom mestu, ali britanska dizajnerka pokazala je svima da i ona ipak ponekada odmori noge od štikli.

Naime, na Instagram-u je objavila fotografiju iz Marakeša, gde je ovaj vikend održano veliko slavlje povodom 40. rođendana njenog supruga, Dejvida Bekama.

Kako je izgledalo slavlje, za koje je Dejvid potrošio 200 000 funti, pogledajte OVDE.

Uske farmerke i obični crni top Viktorija je umesto sa štiklama kombinovala sa - japankama!

Verujemo da su joj stopala zavalna na tome!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.