Viktorija Bekam: Moćno izdanje uz neobične štikle za najhrabrije (FOTO)

Izvor: Story, 12.Nov.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam: Moćno izdanje uz neobične štikle za najhrabrije (FOTO)

Iako joj mnogi zameraju što retko kada odene neku boju, mi i dalje najviše volimo njene all black kombinacije, jer to je upravo ona

Viktorija Bekam, foto: AP

Ovaj tekst preuzet je sa sajta elle.rs

Od Posh Spice zvezde do fashion dive koja pripada samom vrhu modne industrije.

Viktorija Bekam zna: Ovih 5 koraka čine da pucate od samopouzdanja!

Stilska ali i životna transformacija Viktorije Bekam i dalje ne prestaje da nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << oduševljava i intrigira. Dama koja je nedavno dobila nagradu za Ženu godine od strane američkog magazina Glamour, i koja ima već nekoliko značajnih modnih nagrada u svom džepu poput one za Brend godine od British Fashion Councila, spada u sam krug modnih ikona čije kombinacije svakodnevno dobijaju nekoliko hvalospeva u modnim magazinima.

Moćne žene isto misle: Ceca Ražnatović kao Viktorija Bekam (FOTO)

Međutim, mi smo i dalje najviše fokusirani na njenu modnu karijeru i stil koji je takođe doživeo jednu moćnu r(e)voluciju! Pa sećate se samo njenih uzanih pink haljina od lateksa i pvc-a. Ulazak u modne vode znatno je pročistio njen stil, a kada je Viktorija otkrila kako joj dobro stoji crna boja, postala je pravi PRO u stilizovanju crne.

Viktorija Bekam šokirala sve: Pijana u mokrim pantalonama jedva hodala uz Dejvida Bekama (FOTO)

I iako joj mnogi zameraju što retko kada odene neku boju, mi i dalje najviše volimo njene all black kombinacije, jer to je upravo ona! Bilo da nosi svoje krpice ili neku Marc Jacobs haljinu, Cavalli suknju ili Celine pantalone, Victorija uvek izgleda prefinjeno, otmeno i uglađeno.

Poslednji put je zablistala u Njujorku kada smo je uočili u savršenoj crnoj midi haljini sa širim resama pri dnu, koju je nadogradila killer salonkama neobičnih ivica. Kao i uvek, jednostavna nadogradnja u vidu ležerno skupljene kose i naočara je finiširala ovo super chic izdanje.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.