Vežbate, vežbate i ne vidite rezultate? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Okt.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vežbate, vežbate i ne vidite rezultate? (VIDEO)

Fitnes instruktorka otkriva zašto izostaju rezultati vežbanja kakvima se nadate, a tu je i njen predlog efikasnog treninga koji možete da uradite i kod kuće!

Trening snage je vrlo efikasan ako vam je cilj da smanjite udeo masti u telu i izgradite čiste mišiće, ali ako se ne držite određenih smernica, nećete uspeti da preoblikujete telo.

Kad radite treninge snage, važno je da ne radite stalno iste vežbe, da se držite određenog broja ponavljanja i da se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bojite tegova, piše PopSugar.

Fitnes instruktorka iz Australije Šona Vertju podelila je na Instagramu video intenzivnog treninga za celo telo, koji možete uraditi i kod kuće, potrebni su vam samo tegovi.

"Često u teretani vidim da muškarci koriste preteške tegove, koje ne mogu pravilno da koriste jer im je teško da ih podignu, a žene idu u drugu krajnost, birajući tegove koje drže kao od šale. Rezultat je uglavnom ili povreda (kad su muškarci u pitanju) i/ili nikakvi vidljivi rezultati (kod žena)", napisala je ona uz video u kojem daje predlog treninga koji će aktivirati sve mišićne grupe.

"Birajte tegove koji su vam teški, ali koje možete da podignete pravilno, a ako u biklo kom trenutku tokom vežbanja osetite da se 'raspadate' i da vežbe ne radite kako treba, uzmite lakši par. Vreme je za vežbanje!"

Evo i videa, samo napred:

View this post on Instagram

FULL BODY HOME WORKOUT | There are four moves, repeat each move 4 times for 40 seconds on and 20 off with 60 seconds between each exercise. If you’re really game - you’ll repeat the whole thing twice. Choose heavy dumbbells that you can lift with good form. As a heavily generalised observation that I witness in gyms; Men choose weights they can’t lift properly and women choose weights they can lift too easily. The result is either injury (in the case of men) and/or no adaptation or results (in women). This workout is awesome done with a buddy because the truth is that you’ll need the camaraderie to get through it. Have fun. 6 days to go until my 12 week fitness programme drops: Head to my website www.shonavertue.com Can’t wait! Song: Flexicusion @logic #vertuemethod #vertuecrew

A post shared by Shona Vertue (@shona_vertue) on Oct 23, 2018 at 5:37am PDT

"Svaki pokret ponovite četiri puta tokom 40 sekundi, sa dvadeset sekundi pauze, a između raličitih vežbi napravite minut pauze", savetuje ona. A ako želite pravi izazov, odradite ceo trenig dvaput.

Koliko često i koliko dugo bi trebalo da vežbateKada možete da očekujete prve rezultate vežbanja

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.