Vežbajte, imate gde! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 06.Sep.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vežbajte, imate gde! (FOTO, VIDEO)

U Beogradu je danas otvorena 62. teretana na otvorenom. Vežbanje na otvorenom je dva puta zdravije nego u teretani!

Prošlo je leto, pred koje ste se potrduili da svoje telo "dovedete u red". Ali, nemojte sada da ga zapustite, pogotovo što dolazi period slava, a to znači i "atak" na sva naša čula.

Izgovori poput ovih: "nemam vremena", "nemam gde" i slični - ne dolaze u obzir i "ne piju vodu".

Beograd je danas dobio novu, 62. teretanu na otvorenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << . Na Dunavskom keju na Dorćolu na raspolaganju vam je desetak sprava, a izgradnja ovog vežbališta koštala je 1,3 miliona dinara.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE i kako je sprave, na otvaranju, isprobao gradonačelnik Beograda Siniša Mali:

Naučno je dokazano - vežbanje na otvorenom DVA PUTA je BOLJE za mentalno zdravlje nego treniranje u teretani, jer zelenilo pozitivno utiče na mozak i smanjuje nivo stresa.

Vreme će nas poslužiti još koju nedelju, možda i čitav mesec. Nadamo se da će sprave ostati netaknute (o njihovom održavanju brinuće Javno.komunalno preduzeće "Zelenilo Beograd").

Vežbajte, čuvajte zdravlje!

SERIJAL MONDO FITNES:

Trbušnjaci - "majka" svih vežbi 


Izvor: MONDO

Jedna vežba za celo telo?! Postoji!

Izvor: MONDO

Vežbe koje se rade kada se prejedete

Izvor: MONDO

Kardio vežbe koje "tope" kilograme

Izvor: mondo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.