Veverica na toboganu smrti

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 20.Feb.2010, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veverica na toboganu smrti

LONDON - Zaposleni u jednom zabavnom parku u Velikoj Britaniji morali su da postave specijalni sistem kako bi sprečili jednu neustrašivu vevericu da se penje na tobogan smrti.

Kako navode zaposleni u zabavnom parku u Stafordširu, svakog jutra pre redovnog testiranja tobogana zaticali su malu životinju u nekom od vozila na šinama. Nije prezala ni da krade hranu od ljudi koji obavljaju testiranje kompozicije. Kako prenose lokalni mediji, dešavalo se, međutim, da je zateknu i na šinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << što je predstavljalo veliku opasnost za bezbednost ljubitelja te vrste zabave. Zaposleni u zabavnom parku su zato odlučili da spreče vevericu u njenoj šetnji po toboganu smrti.

To su postigli postavljanjem alarmnog sistema nečujnog za ljude, koji se pokazao veoma efikasnim, pošto je veverica prestala da se pojavljuje na toboganu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.