Izvor: Luftika.rs, 02.Dec.2022, 15:25

Veterničanin mrtav pijan vozio traktor po Futogu, imao 3,43 promila alkohola u krvi

Policijska uprava u Novom Sadu je tokom jučerašnjeg dana (1. decembar) na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 360 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Iz saobraćaja je isključeno 12 vozača i četiri vozila, a zadržana su četiri vozača, dva zbog ponavljanja prekršaja, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog nasilničke vožnje.
Za nasilničku vožnju tereti se Veterničanin koji je, u Futogu, vozio traktor u stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << potpune alkoholisanosti, sa 3,43 promila alkohola u organizmu.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se četiri saobraćajne nezgode. U istom periodu, na području Grada Novog Sada dogodile su se tri saobraćajne nezgode.
Izvor: 021
Piše poeziju, voli krajiške pesme i ostali nerealni detalji o ženi koja je vozila sa 5,19 promila alkohola

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traktorista u Futogu vozio u stanju potpune alkoholisanosti: Izmereno mu je preko tri promila alkohola u krvi

Izvor: Danas, 02.Dec.2022

Veterničanin, kojeg je saobraćajna policija juče zaustavila u Futogu, vozio je traktor u stanju potpune alkoholisanosti i izmereno mu je 3,43 promila alkohola u organizmu. Zadržan je u policiji i tereti se za nasilničku vožnju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.