Vesna pronašla treći dijamant! (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 25.Mar.2011, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna pronašla treći dijamant! (FOTO, VIDEO)

Vesna Moravčević iz Banovaca uspešno je rešila sva tri zadatka koja su joj uživo u emisjii postavljali voditelji Radija S. Pažljivo slušajte Radio S, da biste mogli da sledite uputstva za ovu zanimljivu igru, jer će uskoro krenuti potraga za novim dijamantom!

Vesnu su jutros probudili Darko i Marko, obavestili da je upravo ona "lovac na dijamant" i saopštili da je potrebno da do 10h stigne do Radija S. U dogovoreno vreme, Vesna je stigla i odmah bila gost >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << emisije Dan sa Natalijom. Saznali smo da ima dva divna sina, Dušana i Jovana, da je radnik Republičkog MUP-a i da redovno sluša Radio S.

Vesna je rešila sva tri zadatka i postala vlasnica dijamanta koji je dar zlatare Stefanović.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Veoma lako je rešila svoj prvi zadatak! Pronašla je osobu koja ne sluša Radio S i direktnim uključenjem u program je preusmerila na pravu frekvenciju, 94,9 MHz!

Drugi zadatak je bio da pronađe tri osobe koje će otići na portal smedia.rs i direktno u program pročitati vest po izboru! Kroz program Radija S smenilo se troje ljudi dobre volje koji su pomogli Vesni, pa su direktno sa našeg portala u etar plasirane vesti o novoj akciji naše kuće, Relax za stres, kazni koja može da zadesi FK Partizan, ali i o nivou radijacije u Japanu!

Đorđe pronašao drugi dijamant! (FOTO, VIDEO)

[url=http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=7083

Nova emisija vikendom na Radiju S!

Đorđe pronašao drugi dijamant! (FOTO, VIDEO)]

Dama – lovac je imala sjajno prolazno vreme, pa je uspela da se osveži i odmori u S cafeu i nakon toga krene u obavljanje trećeg zadatka. Natalija je dala zadatak Vesni da čim se osveži krene do Beogradskog sajma gde danas počinje 49. Medjunarodni salon automobila! Dijamant je bio sakriven na štandu Forda, ispod sedišta suvozača, a Vesna je u igri „vruće – hladno“ osvojila svoj dragoceni dijamant. Treći po redu dijamant, koji Radio S poklanja svojim slušaocima, pronađen je u toku emisije Odašiljač!

Ukoliko i vi želite da budete deo „Lova na dijamante“, Radio S je za sve vas spremio još sedam dijamanata! Nova avantura očekuje vas možda već sutra!

Granice u godinama i polu ne postoje, bitno je da imate volju da se igrate sa nama!

Svi koji su spremni za lov na dijamant, mogu se i dalje prijaviti. Vašu zanimljivu priču pošaljite nam na dijamanti@radios.rs.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.