Venera u Vagi: Vreme je za ljubav!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venera u Vagi: Vreme je za ljubav!

Venera je u Vagi, u svom sedištu, od 30. avgusta. Dok traje tranzit ove Venere, sve do 23. septembra, možemo da očekujemo prave ljubavi.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  Takođe, ovo je period kad će prave ljubavi biti na proveri, kada će biti potrebno konstantno pravljenje kompromisa. Ukoliko ne bude tako, nećemo daleko dogurati u vezi, u braku.

Svi će biti više zainteresovani za ulepšavanje, modu, umetnost. Ljudi će se truditi da lepo izgledaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iako će se u njima odvijati svakakve turbulencije.

Merkur je krenuo retrogradno i tako će biti do 23. septembra, dok je Venera u Vagi. To će nam doneti neke rasprave, čak i sa ljudima koje volimo jer će zbog velike energije koju imamo u ovom periodu dolaziti do nesporazuma. Žene će biti zadovoljnije nego muškarci jer će dosta stvari ići u njihovu korist.

S druge strane, Mars je u Strelcu, dispozitor je Jupiter u Devici do 5. septembra, a onda ulazi u Vagu. Muškarci će želeti slobodu, zabavu, opuštanje, a žene vezu, brak ili nešto konkretnije. To može doneti manje rasprave, ali treba naći kompromis.

Ako postoji ljubav i pravilno usmerena energija, sve će se lako rešiti, ako ne, svako će ići svojim putem, bez osvrtanja.

Pošto je Merkur od 30. avgusta retrogradan u Devici sve do 23. septembra, možemo očekivati pozive bivših momaka, devojaka, pomirenja, a rasprave koje su ostale u prošlosti se sada mogu rešiti.

Svima je potrebno malo više slobode, kompromisa, pregovora. Samo je ljubav na ceni, ona sve "vaga". Pratite srce, reči u ovom periodu ne pomažu, bitna su samo dela. Sve će biti kako treba, normalno i mirno, ili nikako. Ne vraćajte se na stare priče, ako se ništa nije poboljšalo.

Venera će biti u sekstilu sa Saturnom u Strelcu od 6. do 11. spetembra, kada se raščišćavaju priče iz prošlosti, a isto važi i za poslovna partnerstva.

Oni koji su u vezi ili braku imaće potrebu da pobegnu na kratko od svojih partnera, ako nisu u mogućnosti da putuju negde zajedno ili ako nemaju potpunu slobodu. Imajte strpljenja.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.