Vanredan sastanak farmera zbog pisma

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredan sastanak farmera zbog pisma

Održan je vanredan sastanak farmera zbog pisma koje je Limen pronašao kod WC-a, i onda ispričao Zorani o svom otkriću, misleći da je u pitanju nečiji tajni zadatak.

Zadruga je obavestila učesnike ovog rialitija da smesta moraju da pronađu krivca, jer je učinjen ozbiljan prekršaj ili će u suprotnom biti kažnjen “pošteni pronalazač”, a možda čak i svi farmeri. Onda se javio Bane koji je priznao da je nameravao da ceduljicu da Katarini, ali se predomislio i bacio je. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << želeo je da sazna šta se u spoljnjem svetu priča ili piše o njemu i Nataliji! To je denserku dovelo do besa, smesta je zaboravila kakav su "prljavi ples" svojevremeno igrali...

- Dečko šta ti imaš da se raspituješ o meni, kao da smo u vezi!? U braku sam 17 godina, kako đuskam napolju, tako to radim i ovde. Zašto mi radiš iza leđa, šta to tebe zanima?

- Pitao sam te kako će Sani da reaguje, jer se stalno grlimo, mislio sam da saznam da li su ljudi videli napolju nešto što im izgleda drugačije nego nama – branio se maneken

- Zašto praviš od muve magarca. Ispalo je kao da smo na dvoje u nekoj vezi? Ti se sad tu raspituješ, osećam se ko mentol. Što nisi pitao šta se piše o tebi i Jeleni, spavaš s njom u krevetu, ja se nisam s tobom vaćarila u seniku, držala za ruku, samo sam igrala! -vikala je Natalija dok je Bane pokušavao da je umiri:

- Ali zaista sam želeo da znam da li sam preterao, da Sani ne bude imao nešto protiv?

- Neće, Sani mene super razume. A pošto ti smeta što pričam s Bakijem, ako želiš nas dvoje možemo smesta da prekinemo komunikaciju – zaključila je ovu raspravu Natalija.

Iako je priznao Bane nije kažnjen, kao što su bili Zorana i Peja za dogovaranje oko štapića. Za sad…

N. G.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Bane prekršio najbitnije pravilo Farme (Video)

Izvor: Svet plus, 04.Nov.2010

Nakon Kaćinog povratka na imanje, svi pokušavaju od nje da saznaju šta se piše i govori o njima u spoljnom svetu. U želji da sazna šta se piše napolju o njemu i Nataliji, Bane je na listu papira napisao pitanje koje je potom bacio pored WC-a u nadi da će ga Katarina uzeti i na isti način dati...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.