
Izvor: Kurir, 05.Nov.2010, 11:39 (ažurirano 02.Apr.2020.)
VUK KOSTIĆ MAJSTOR ZA ČOKOLADNI MUS
Kompanija „Dr. Oetker“ organizovala je u restoranu „Mosaic“ slatko druženje na kom je domaćin bio glumac Vuk Kostić, koji je pokazao da je, pored glume, dobar majstor i u kuhinji.
Naime, on je prisutnima pokazao kako se zahvaljujući „Dr. Oetkeru“ brzo i lako priprema „Mousse au Chocolat“ (čokoladni mus), napomenuvši da je ova poslastica pravi put do ženskog srca. Dakle, sadržaju pakovanja treba dodati malo mleka i slatke pavlake, ili samo mleko, umutiti i servirati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gotovu poslasticu.
Ovaj proizvod odlikuje punoća i intenzivni ukus čokolade. Poseban ugođaj pri konzumaciji ovog dezerta daju čokoladne mrvice, koje se tope u ustima. Ova francuska poslastica namenjena je svim generacijama, a u zavisnosti od ukusa, može se obogatiti lešnicima, šlagom ili svežim voćem.