VODITELJKA DNEVNIKA SA DEKOLTEOM DO PUPKA

Izvor: Kurir, 04.Sep.2011, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJKA DNEVNIKA SA DEKOLTEOM DO PUPKA

AMSTERDAM - Poznato je da postoji određeni kodeks oblačenja za voditelje dnevnika na televiziji, ali jedna Holanđanka uspela je svojim izborom garderobe da potpuno zaseni vesti koje je čitala.

Prsata Lejla Abid čitala je najnovije vesti u informativnom programu televizije "NOS", ali na ono što je govorila niko nije obratio pažnju zahvaljujući dubokom dekolteu koji je otkrio njene ogromne grudi. Lejla je obukla crni sako ispod kojeg je izvirivao čipkasti crveni grudnjak, a u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << planu je bilo njeno raskošno poprsje, koje su gledaoci sigurno dobro upamtili. Voditeljka se, pak, ponašala kao da je zakopčana do grla i ozbiljnim glasom čitala vesti o događajima u Iraku.

Ipak, zahvaljujući ovom snimku Lejla je postala hit na internetu, a neki Holanđani na Jutjubu napisali su kako je video lažnjak, da je dekolte kompjuterski povećan, te da Abidova te večeri uopšte nije nosila majicu sa izrezom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.