Izvor: Luftika.rs, 15.Mar.2024, 12:25

VMA pokrenula kontrolu rada lica koja su učestvovala u lečenju Laneta Gutovića

Vojnomedicinska akademija pokrenula je kontrolu stručnog rada lica koja su učestvovala u lečenju pokojnog glumca Milana Gutovića.
Povodom optužbi iznetih u medijima u vezi sa postupanjem na Vojnomedicinskoj akademiji, u periodu neposredno pre smrti glumca Milana Gutovića, Uprava za vojno zdravstvo pokrenula je kontrolu stručnog rada lica na VMA koja su učestvovala u njegovom lečenju, navodi se u saopštenju.
Ukoliko se utvrde propusti u radu, ističe VMA, protiv odgovornih biće preduzete mere u skladu sa propisima i zakonom.
Gutovićeva ćerka, Milica Gutović iznela je prethodnih dana u javnosti tvrdnju da je medicinska sestra na VMA dovela dvojicu nepoznatih ljudi u sobu njenog oca dok je bio na intenzivnoj nezi....

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.