VLADO GEORGIEV KAO ALEN DELON

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADO GEORGIEV KAO ALEN DELON

Na reviji brenda „pal zileri“ Vlado Georgiev se odlično snašao u ulozi manekena

Kakvi šmekeri!

Ljubitelji muške mode imali su priliku da u „Belekspo centru" uživaju u odličnoj reviji brenda „pal zileri", koji je predstavio svoju najnoviju kolekciju za proleće/leto 2012. Ovaj put dizajnerski tim bio je inspirisan kostimima iz filmskog klasika iz šezdesetih godina „U zenitu sunca" i legendarnim glumcem Alenom Delonom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Zgodni manekeni, među kojima je kao i uvek briljirao Đoka Kortina, prošetali su u sjajnim odelima. Ipak, zvezda večeri bio je pevač Vlado Georgiev, koji je u svom prepoznatljivom stilu prošetao pistom i pobrao velike ovacije, naročito ženskog dela publike.

A iz prvog reda reviju su, između ostalih, pratili glumac Dragan Nikolić i političar Dragan Šutanovac, kreatorka Suzana Perić, Nenad Radujević...

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vlado Georgiev: Izlet u manekenske vode

Izvor: Story, 07.Mar.2012

Pogledajte kako se popularni pevač snašao u ulozi mankena na reviji Pal Zileri i kakvo je to bilo iskustvo za njega, kao i kako su Saznajte i kako se nova kolekcija brenda Pal Zileri dopala voditeljki Minji Miletić i kako izgledaju novi modeli ove prestižne robne marke za muškarce..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.