VITNI HJUSTON UDAVILA SE U KADI

Izvor: Kurir, 12.Feb.2012, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VITNI HJUSTON UDAVILA SE U KADI

LOS ANĐELES - Beživotno telo slavne pevačice Vitni Hjuston (48) pronađeno je u sobi na četvrtom spratu hotela "Hilton" na Beverli hilsu. Telo su pronašli vatrogasci i osoblje hotela. Oni su pokušali da ožive pevačicu, ali su je ubrzo proglasili mrtvom

LOS ANĐELES - Beživotno telo slavne pevačice Vitni Hjuston (48) pronađeno je u hotelskoj sobi na četvrtom spratu hotela "Hilton" na Beverli hilsu u Los Anđelesu. Telo su pronašli vatrogasci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i osoblje hotela. Oni su pokušali da ožive pevačicu, ali su je ubrzo proglasili mrtvom u 15.55 sati po lokalnom vremenu (0.55 časova po srpskom vremenu).

Ćerka Vitni Hjuston prebačena u bolnicu zbog napada panike

Pogledajte poslednji nastup: Vitni pevala "Isus me voli"!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.