VIDEO: Dečak zamalo pao s terase

Izvor: B92, 07.Jun.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dečak zamalo pao s terase

Dečak iz Kine zamalo je pao s balkona višespratnice u kineskoj provinciji Guangdžu. Dok je visio s terase videle su ga komšije, koje su ga i spasle.

U nameri da vidi dokle seže pogled sa terase porodičnog stana dečak se popeo na ivicu balkona dok roditelji nisu bili kod kuće. Mališan se okliznuo i propao između ograde balkona i metalnog držača za saksije, tako da mu se glava zaglavila između dve metalne šipke

Prizor dečaka koji visi sa balkona višespratnice dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se koprca i pokušava da se vrati nazad uznemirio je prolaznike i komšije koje su odmah pritekle u pomoć, prenosi portal 021.

Na prozoru komšijskog stana, odmah ispod terase na kojoj se odvijala drama, ubrzo se pojavio muškarac u žutoj majici.

On se uzverao uz metalne šipke sa spoljne strane solitera, a zatim se našao tik ispod mališana koji je visio sa balkona. Za to vreme na ulici su počeli da se okupljaju prolaznici koje je zabrinuo ovaj prizor, a nekolicina njih je raširila ćebe i pripremila se da uhvati dečaka ako ipak padne.

Posle nekoliko minuta čovek u žutoj majici podupro je dečaka, koji se nogama oslonio na njegove ruke. Dečak se nekako iskobeljao i popeo nazad na terasu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.