VERIDBA POTVRĐENA: Posle dva razvoda, GLUMICA SE UDAJE TREĆI PUT!

Izvor: Story, 20.Maj.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERIDBA POTVRĐENA: Posle dva razvoda, GLUMICA SE UDAJE TREĆI PUT!

Glumica Skarlet Johanson udaje se za svog partnera Kolina Džasta. Vest o veridbi Skarlet i Kolina za strane medije potvrdio je portparol glumice, kojoj će ovo biti treći brak, dok glumac i scenarista na ludi kamen sada staje prvi put. Vest o vezi Skarlet i Kolina u medije je dospela u maju 2017. godine, kada ... The post VERIDBA POTVRĐENA: Posle dva razvoda, GLUMICA SE UDAJE TREĆI PUT! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Treća sreća! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Maj.2019

Skarlet Johanson objavila da se udaje, evo i za koga!..Lepa glumica Skarlet Johanson (34) udaje se treći put!..Nakon propalih brakova sa glumcem Rajanom Rejnoldsom i piscem Romejnom Durijakom, sa kojim ima kćerku, Skarlet staje na ludi kamen sa glumcem Kolinom Džostom!..Skarlet opisala prvi poljubac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.