VELIKA KURIROVA I MAKSIJEVA AKCIJA: SAKUPLJAJTE KUPONE I UŠTEDITE DO 50%

Izvor: Story, 11.Dec.2015, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA KURIROVA I MAKSIJEVA AKCIJA: SAKUPLJAJTE KUPONE I UŠTEDITE DO 50%

Samo uz kupone iz Kurira u svim Maksi prodavnicama potražite proizvode po cenama nižim do 50%

Od ponedeljka 14. decembra počinje velika Kurirova i Maksijeva akcija u kojoj možete da uštedite do 50% pri kupovini odabranih proizvoda.

Svakog dana u Kuriru će biti objavljeni kuponi za tri odabrana proizvoda koji su na akciji tog dana. Kupone isecite i posetite najbliži Maksi objekat. Zatim pronađite proizvod >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na koji se kupon odnosi i prilikom plaćanja na kasi priložite kupon iz Kurira.

Cena odabranog proizvoda biće umanjena za visinu popusta koji je naznačen na kuponu. Jedan kupon može da se iskoristi za jedan proizvod na akciji.

Akcija traje od 14. do 18. decembra.

Uštedite i uživajte u praznicima uz Kurir i Maksi!

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA KURIROVA I MAKSIJEVA AKCIJA: Sakupljajte kupone i uštedite do 50%

Izvor: Kurir, 11.Dec.2015

Samo uz kupone iz Kurira u svim Maksi prodavnicama potražite proizvode po cenama nižim do 50%...Od ponedeljka 14. decembra počinje velika Kurirova i Maksijeva akcija u kojoj možete da uštedite do 50% pri kupovini odabranih proizvoda. Svakog dana u Kuriru će biti objavljeni kuponi za tri odabrana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.