VANESA PARADI I DEP U FILMU O SIMON DE BOVOAR

Izvor: Kurir, 07.Sep.2010, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANESA PARADI I DEP U FILMU O SIMON DE BOVOAR

LOS ANĐELES - Vanesa Paradi (Vanessa Paradis) je izjavila je da će ona i njen dugogodišnji životni saputnik Džoni Dep (Johnny Depp) verovatno igrati u filmu o književnici i feministkinji Simon de Bovoar (Simone de Beauvoir).

Francuska glumica i pevačica, koja će glumiti Simon de Bovoar u ostvarenju "My American Lover", otkrila je za sajt WENN (World Entertainment News Network) da Dep pregovara da igra njenog ljubavnika Nelsona Algrena.

- Još pišu scenario ali ideja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je fantastična jer je to tako divna priča- izjavila je Vanesa Paradi.

Francusko-američki glumački par je trebalo da zajedno igra u "Don Kihotu" Terija Gilijama (Terry Gilliam), ali taj projekat nije okončan.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.