„Uživam dok gledam zlostavljanje, to je prirodno, žensko si“: Seksualni prestupnik slao jezive poruke devojci

Izvor: Luftika.rs, 14.Okt.2022, 19:05

„Uživam dok gledam zlostavljanje, to je prirodno, žensko si“: Seksualni prestupnik slao jezive poruke devojci

Ne prestaju napadi na devojku, studentkinju, koju je pre nekoliko dana u gradskom prevozu napastvovao manijak.
Ona je slučaj prijavila policiji, dala im i fotografiju napasnika, kog je uspela da fotografiše. U policiji su joj rekli da će se „potruditi“ da nađu napasnika, ali posle prijave, kako kaže, nije dobila službenu belešku o izjavi koju je dala dežurnom policajcu.
Inače, napastvovanje se dogodilo u punom autobusu, a niko nije ustao da pomogne devojci i odbrani je. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
I ne samo to, otpočela je hajka na nesrećnu devojku na društvenim mrežama. Posle niza uvreda koje je dobila, a koje se mogu smatrati kao cyber-bulling, pojavio se i slučaj koji nije ni malo naivan, jer osim što je uvredljiv, deluje jako preteći i realistično.
Na Tviteru ali i na Instagramu objavljene su pretnje koje izazivaju mučninu:
Devojka koja je objavila da je napastvovao onaj manijak u busu (https://t.co/Dd2ICwcr4H) je postavila nešto najbolesnije što sam pročitala TRESEM SE pic.twitter.com/W3fFtGJIMh
— Mishomorka (@Mishomor) October 14, 2022

Uz priloženu presudu po kojoj je zlostavljao maloletnice, manijak sa nickom teokratos nesrećnoj sevojci piše: „Ćao mala, sad sam u jednoh grupi na Telegramu pročitao kako te je neki lik seksualno zlostavljao u busu… pa sam te potražio na instagramu, ako ti treba neka pomoć javi mi“, započinje on priču:
“ Baš sam se sexualno uzbudio dok sam čitao tvoju priču, baš me uzbuđuje da varam devojke u busu da im mirišem kosu, da se prislanjam i trljam uz njih…zbog toga sam bio godinu i po dana u zatvoru i još mi potražuju četri i po godine, baš se napalim kad čitam da je to neko radio devojci, isto uživam dok gledam kako neko zlostavlja devojku u busu…mmmm…šta si prijavila dečka da ide u zatvor bezveze, nije on kriv što si ti kurva…to je prirodno, ti si žensko on je muško…to nije ništa loše, to bi svako radio ali nemaju svi muda“, nastavlja ozbiljno poremećena osoba, prilažući sudsku presudu kao ‘dokaz’ svoje ‘muškosti’:

„teoktratos“ se potom hvali svojim „uspesima“: „Da se pohvalim mojim optužbama za polno uznemiravanje maloletnica u busu…Jes da si malo matora za moj ukus, moje sve žrtve su imale 14, 15, 17, 18 godina…al nisi loša za kurac, sisata, mršava s plavim očima.

Pošto nije dobio nikakav odgovor, osuđivani manijak biva sve odvratnijji: “ Imponuje ti što si isprovocirala sirotog čoveka da te vata…to ti je kao dokaz da si nešto lepa zgodna kad isprovociraš muškarca da te napastvuje. Svaka slika na instagramu ti kaže „jebi me“.
Kao vrhunac ogavnosti, u svoj svojoj nemoći, nastavlja i da pominje porodicu: „Vidiš kakva si kurva, tebe su verovatno overili i rođeni brat i  otac, nego njih nisi prijavila jer voliš kad te otac i brat odvaljuje, ko bi to još podneo da gleda. Punu podršku tom dečku, jer znam kakve ste kurve, i meni isto to radile kurve da ih vatam pa sam bio u zatvoru ni kriv ni dužan“, završava ova spodoba koja, ako je pravde i prava, ponovo treba iza rešetaka, pa ključ da se uzgubi od istih:
Nastavak i ostatak ovakvih pretnji može se pronaći i na OVOM linku, a o tome da li je neko lep, zgodam, obučen provokativno i slično nema diskusije, posle ovako nasilnih pretnji. Jer, i u džaku da ste, bezbedni niste, samim tim što ste žensko i dišete.
fizički izgled nema nikakve veze sa seksualnim napastvovanjem. ja sam bila u oversized dukserici, crnim somot farmerkama, belim starkama (90s, jbga) pa je siledžija svršio na meni u krcatoj troli, niko da mrdne ni očnim živcem, samo da mi da znak da sam živa, da smem da se bunim https://t.co/eSlbhb4uqr
— tamara (@tkovaccevic) October 14, 2022

„Sama si kriva“: Manijaci sa društvenih mreža pravdaju manijaka iz beogradskog autobusa

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.