Uspela mimikrija: Koji je ovo automobil? FOTO

Izvor: B92, 24.Jan.2023, 13:42

Uspela mimikrija: Koji je ovo automobil? FOTO

Već smo videli razne pokušaje "maskiranja" automobila, da li ovaj najuspešniji?

Posao je toliko dobro obavljen da će dobar deo posmatrača na prvu loptu pomisliti da se radi o BMW-u, dok će neki ostati zbunjeni i neće znati o kom je automobilu reč.

Naravno, ima i onih koji će lako primetiti da je u pitanju Mazda limuzina.

U pitanju je Mazda6, a fotografija je nedavno objavljena na Redditu. Sudeći po komentarima, nekima se ovaj automobil dopada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više od pojedinih BMW modela.

Uopšte nije čudno s obzirom na to da su Mazda i posebno "šestica" veoma skladno dizajnirane.

Mazda 6 je veoma atraktivna i u karavan verziji, a ovde je samo pitanje koji model je uspešnije dizajniran, Mazda ili BMW Serije 3 Touring.

U svakom slučaju, komentari idu u pravcu da bi ova Mazda mogla da dobije novo ime, možda čak i Mazda M6 ili Mazda6 Touring.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.