Usne gospođe Bekam (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Mar.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usne gospođe Bekam (FOTO)

Ona diktira modne trendove, njene frizure mnogi kopiraju, ali se nadamo da ovo izdanje Viktorije Bekam niko neće oponašati.

U Hong Kongu je u subotu uveče održano dobrotvorno gala veče povodom prikupljanja novčanih sredstava za borbu protiv side. Okupio se tu bogat i uspešan svet, a među njima i Viktorija Bekam.

Sve pohvale za dobročinstvo, ali ne i za njen izgled, tačnije za to kako je bila našminkana.

Foto: Getty Images/Lam Yik Fei/Stringer >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Njene oči su sasvim ok, kao i obrve, nema čak ni veštačke trepavice, ali usne... kao nespretna devojčica koja se igrala maminim karminom!

Drage naše čitateljke, ukoliko želite vizuelno da uvećate usne, nemojte to da radite tako što ćete ih iscrtati preko ivice.

Prvo nanesite karmin u bilo kojoj boji, a potom olovkom za usne ili karminom znatno svetlijim od osnovnog karmina, premažite sredinu gornje i donje usne.

Foto: YouTube

I sjaj za usne, naročito ako ima sedef, će učiniti da vaše usne deluju punije.

Sjaj možete da namažete preko olovke ili karmina, ali i samostalno, što je naročito preporučljivo za dnevne prilike, kada ne bi trebalo da imate mnogo šminke.

I da se vratimo gospođi Bekam.

Sve drugo na njoj, na donatroskoj večeri koju tradicionlano organizuje - amfAR (The Foundation for AIDS Research) bilo je odlično.

Obukla je haljinu iz svoje kolekcije za sledeću zimu, koju je prvi put predstavila na Nedelji mode u Njujorku:

Foto: Getty Images/Xaume Olleros/Stringer

Pogledajte celu kolekciju u foto galeriji:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.