Izvor: Luftika.rs, 18.Dec.2023, 23:05

Ušao u hotelsku sobu, otvorio orman, a u njemu pronašao tajni tunel (VIDEO)

Kada uđete u hotelsku sobu, možda zaista nije loše proveriti sve ugolove i ćoškove kako bi bili sigurni da nema nekih neprijatnih i nepredviđenih situacija. Dobra lekcija stiže nam iz Čilea.
Ono što je jedan čovek našao u hotelu u Čileu zaledilo bi krv u žilama i najhrabrijima. On je pretraživao svoju sobu, a kada je zavirio u ormar dočekalo ga je iznenađenje. Sve je zabeleženo u videu, koji je brzo postao viralan.
U ormanu su se nalazila tajna vrata, koja je otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svojom karticom, da bi iza njih ugledao tunel.
Man finds something unusual in his hotel room pic.twitter.com/l3m0ZGK1od
— Crazy Clips (@crazyclipsonly) December 9, 2023

Sigurno mu nije bilo svejedno da spava u sobi gde svakog časa neko može da izađe iz tunela, ali su komentari otkrili da je to tunel koji služi u slučaju zemljotresa, i da je to česta pojava u hotelima u Čileu, što je malo umirilo zabrinute.
Izvor: Kurir
Tajni tunel otkriven ispod zgrade Višeg suda u Podgorici, a u njemu pola tone kokaina
 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.