Izvor: Luftika.rs, 27.Feb.2024, 10:54

Uroša Panića policija traži zbog prostitucije, a on do sada napravio više od 100 prekršaja

Uroša Panića srpska policija traži zbog prostitucije, međutim, ono po čemu ga javnost poznaje jesu bahata vožnja.
Kako “Blic” piše, u Prekršajnom sudu u Beogradu postoje 103 evidencije koje obuhvataju Panićeve prekršaje. Prekršaja ima raznih, od prekoračenja brzine, nepropisnog parkiranja, pa do vređanja policajaca i kršenja policijskog časa.
Saobraćajni prekršaji Najviše postupaka protiv Uroša Panića pokrenuto je zbog prekršaja Zakona o bezbednosti saobraćaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na putevima, ukupno 74. Od tog broja, tri prekršaja su napravljena van teritorije Beograda – na teritoriji Stare Pazove, Inđije i u Raškoj.
Zbog većine prekršaja, Panić je osuđen različitim kaznama, od po 5.000 dinara pa do zabrane upravljanja motornim vozilom i dobijanja kaznenih poena.
Deo postupaka je zastareo, u delu nije doneta presuda, a Panić je, za sada, oslobođen u dva postupka.
Nepropisno parkiranje Panić je prekršaje skupio i zbog prekršaja Odluke o komunalnom redu. Prema evidenciji, protiv njega je podnet 21 prekršajni nalog.
Najčešći prekršaji koje je pravio su nepropisno parkiranje.
Od 21 prekršajnog naloga, pet je obustavljeno usled zastarelosti, na deset je osuđen na kaznu u iznosu od 5.000 dinara, a u šest slučajeva je osuđen na kaznu od 25.000 dinara.
Policijski čas Tokom 2020. godine na teritoriji Srbije usled pandemije korona virusa bio je proglašen policijski čas. Građanima je bilo zabranjeno, odnosno ograničeno kretanje, međutim, Panić to nije poštovao. Prekršaj je izvršio 29. marta 2020. godine i tada je osuđen.
Presudom mu je određena novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara kao i troškovi postupka u paušalnom iznosu od 2.000 dinara.
Vređanje policajaca Protiv Panića su se u Prekršajnom sudu u Beogradu dva puta vodili postupci zbog “vređanja službenog lica u vršenju službene dužnosti”. Oba puta su to bili policajci kojima je Panić pretio da će im “skinuti uniformu”, a oba postupka su zastarela i Panić za to nikada nije odgovarao.
Kućni red Panić je kažnjen zbog prekršaja Odluke o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno poslovnim zgradama na teritoriji Beograda. On je prekršio član koji se odnosi na to da su “stanari dužni da posebne, zajedničke delove zgrade i zemljište za redovnu upotrebu i katastarsku parcelu na kojoj se nalazi objekat koriste sa potrebnom pažnjom i čuvaju od oštećenja i kvara, na način da ne ometaju ostale stanare u mirnom korišćenju posebnog i zajedničkog dela zgrade i da ne ugrožavaju bezbednost drugih lica”.
Zbog toga, njemu je određena novčana kazna u iznosu od 5.000 dinara.
Prekršaji dok je bio maloletan Protiv Panića su pokrenuta tri prekršajna postupka dok je bio maloletan. Prvi prekršaj je iz 2014. godine kada je vozio bez vozačke dozvole. Međutim, skoro 14 meseci kasnije doneto je rešenje o obustavi usled zastarelosti.
Dve godine kasnije, protiv Panića su pokrenuta dva prekršajna postupka – oba zbog prekršaja u saobraćaju.
U prvom postupku je on prvobitno osuđen, međutim presuda je preinačena. U drugom postupku je Panić osuđen i presudom mu je određena zabrana upravljanja motornim vozilom 30 dana, pet kaznenih poena i novčana kazna u iznosu od 15.000 dinara kao i troškovi postupka u iznosu od 1.200 dinara.
Dok ih srpska policija traži, Panići lumpuju po Zagrebu i hvale se na Instagramu

Nastavak na Luftika.rs...


Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.