Urnebesne fotografije: Lejdi Gaga glavna tema na društvenim mrežama nakon sinoćnjeg nastupa!

Izvor: Story, 08.Feb.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesne fotografije: Lejdi Gaga glavna tema na društvenim mrežama nakon sinoćnjeg nastupa!

Na jubilarnom 50. Superbolu nastupili su i Bijonse, Koldplej i Bruno Mars, ali i Ledi Gaga koja je otpevala američku himnu nakon čega je dobila čestitke najvećih svetskih zvezda.

foto: Twitter/screenshot

Gaga je svojom interpretacijom osvojila svet, a putem društvenih mreža čestitali su joj mnogi, poput Džina Simonsa, Elizabet Benks, Kloi Kardašijan, Majkla Korsa, Lusi Hejl, Alise Milano, Dajen Voren, Šenon Doerti itd.

Da li je Bijonse objavila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je trudna na Super Bowl-u?

Ipak, poznato je da korisnicima društvenih mreža ne treba mnogo kako bi započeli nove trendove, pa je tako bilo i ovog puta. Naime, stajling Lejdi Gage inspirisao je mnoge da uporede pevačicu sa različitim crtanim i filmskim junacima, a urnebesne fotografije brzinom svetlosti obišle su svet.

pic.twitter.com/O4ujrgPvmJ

— Jen Lewis (@thisjenlewis) February 7, 2016

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.