Uradila je 11 tetovaža za nedelju dana (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Nov.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uradila je 11 tetovaža za nedelju dana (VIDEO)

Ova devojka je dozvolila da njeno telo postane istorijsko "platno" za istoriju tetovaža.

Foto: YouTube

  Kao deo video snimaka koji prezentuju sto godina lepote, postavljen je oglas da li neko želi da mu se uradi 11 trajnih tetovaža za nedelju dana, gde bi svaki dizajn predtsvaljao drugu epohu ove umetnosti u Americi.

Kejsi Lubin iz Ohaja je hrabra dama koja se javila na ovaj oglas, i kada je saznala o čemu se radi, pristala je, jer smatra da je to odlična >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prilika da ima istoriju na svom telu.

Bez ijedne tetovaže pre toga, Kejsi je dozvolila tatu majstoru Kleju Velču da joj napravi 11 tetovaža za sedam dana.

Od 1910, pa do 2010. godine, ovde su uključeni najrazličitiji dizajni poznatih tatu majstora.

"Mislim da je sjajno to što možemo da koristimo telo kao platno, i zaista je kul napraviti umetnost od svog tela. Ukoliko je telo hram, onda bi trebalo da možeš da ga dekorišeš kako ti želiš, zar ne?", zaključila je Kejsi nakon 11 tetovaža i mnogo iglica koje su joj unosile mastilo pod kožu.

Pogledajte ceo proces i javite nam koja je vama najlepša tetovaža?



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.