Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Nov.2023, 15:58

Uplata četvrtog kvartala poreza na imovinu do 14. novembra 2023.

Fizička lica, preduzetnici i pravna lica imaju obavezu da do 14. novembra uplate četvrti deo godišnjeg poreza na imovinu za 2023. godinu. Porez na imovinu se prema zakonu plaća tromesečno, u roku od 45 dana od početka tromesečja, saopšteno je iz Sekretarijata za javne prihode Grada Beograda. Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza, obveznici izbegavaju obračun … Članak Uplata četvrtog kvartala poreza na imovinu do 14. novembra 2023. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu 14. novembar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2023

Poreski obveznici, fizička lica, preduzetnici i pravna lica, dužni su da do 14. novembra plate obaveze za četvrti kvartal godišnjeg poreza na imovinu za ovu godinu, saopštio je Gradski sekretarijat za javne prihode Beograda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.