Umeren intenzitet saobraćaja van gradova, nema zastoja

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren intenzitet saobraćaja van gradova, nema zastoja

Beograd -- Intezitet saobraćaja van gradova u Srbiji je umeren i zastoja nema, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Košava je prestala, kiše nema, kolovozi su suvi, a temperature će i danas biti iznad proseka za ovo doba godine.

Takve vremenske prilike doprinose dobroj prohodnosti puteva, jedino pored reka i jezera treba biti oprezniji za volanom zbog moguće magle ili sumaglice.

Zbog radova vozačima će sigurno biti potrebno malo više strpljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada prolaze deonice koje se rekonstruišu, jer je vožnja na njima nešto sporija.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima u Srbiji.

Kamioni na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci čekaju šest sati, na prelazu Bačka palanka tri sata, a na Kelebiji dva sata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umeren saobraćaj, dobra prohodnost puteva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019

Intenzitet saobraćaja je van gradova umeren, zastoja nema, košava je prestala, a nema ni kiše, pa su kolovozi suvi i dobra je prohodnosti puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja...Kako je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.