Umalo da nastrada zbog manuelnog menjača

Izvor: B92, 24.Maj.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo da nastrada zbog manuelnog menjača

Žena čiji se automobil zaustavio na jednom pružnom prelazu na Floridi uspela je da napusti vozilo neposredno pre nego što je voz udario u njen auto i tako izbegne smrt u poslednjem trenutku. Kako je saopštila lokalna policija, dvadesetosmogodišnja Kristen Taylor nedavno je kupila novi Infiniti Q60 Coupe sa manuelnim menjačem i, prema sopstvenom priznanju, još uvek je učila kako se takav automobil vozi kada se dogodila nesreća.

Trenutak kada voz udara u automobil zabeležen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zahvaljujući sigurnosnim kamerama koje se nalaze u lokomotivi:

Vožnja automobila sa manuelnim menjačem za veliki broj Amerikanaca predstavlja problem, s obzirom da većina putničkih vozila koja se koriste u toj zemlji imaju automatske menjače.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Umalo da nastrada zbog manuelnog menjača

Izvor: B92, 24.Maj.2014

Žena čiji se automobil zaustavio na jednom pružnom prelazu na Floridi uspela je da napusti vozilo neposredno pre nego što je voz udario u njen auto i tako izbegne smrt u poslednjem trenutku. Kako je saopštila lokalna policija, dvadesetosmogodišnja Kristen Taylor nedavno je kupila novi Infiniti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.