Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Dec.2023, 14:07

Ulica otvorenog srca 2024 u centru Beograda

Manifestacija Ulica otvorenog srca 2024 tradicionalno će biti održana u ponedeljak, 1. januara od 12.00 u centru Beograda, u Svetogorskoj i Makedonskoj. Turistička organizacija Beograda, Opština Stari Grad i Atelje 212 još jednom će organizovati ovu zabavnu i humanitarnu manifestaciju za sve generacije. Tačno u podne, posle novogodišnjih čestitki, biće priređen simboličan vatromet. Iz zgrade … Članak Ulica otvorenog srca 2024 u centru Beograda se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

„Ulica otvorenog srca“ 1. januara ispred Ateljea 212

Izvor: Danas, 22.Dec.2023

Manifestacija "Ulica otvorenog srca" biće održana 1. januara, u organizaciji opštine Stari grad, Ateljea 212 i Turističke organizacije Beograda, najavljeno je danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.