Ulepšavanje umesto školarine

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2010, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulepšavanje umesto školarine

LONDON - Engleskinja Nilen Namita ispisala je svoju ćerku maturantkinju iz ugledne privatne srednje škole, koja košta 10.000 funti godišnje, i prebacila je u besplatnu državnu školu da bi mogla da plati troškove brojnih plastičnih operacija.

Nilen je do sada potrošila 200.000 funti na 53 plastične operacije kojima se podvrgla da bi što je moguće više ličila na egipatsku kraljicu Nefertiti. -Majka mi nikada nije rekla da je u velikim dugovima, jednostavno me je ispisala iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << škole - rekla je razočarana maturantkinja.

Njena majka kaže da ne oseća krivicu zbog toga što nije ostavila novac za školovanje ćerke.

 - Znam da ima ljudi koji se ne slažu s mojom odlukom, ali to me ne zanima - rekla je Nilen, koja je poslednjih dvadesetak godina posvetila svom snu da se pretvori u kraljicu Nefertiti. Sve je počelo 1987. godine kada je, zahvaljujući jednom snu, umislila da je njena reinkarnacija. Pored već urađene 53 operacije, planira i desetak novih.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.