Ulepite se i vi (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Feb.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulepite se i vi (FOTO)

Rijaliti zvezda objavila je na Instagramu veoma intimnu fotografiju...

 "Ovo je moj tajni trik", napisala je Kim Kardašijan (35) uz svoju fotografiju na kojoj se vidi kako je preko grudi prelepila selotejp (ili zaštitnu krep traku koja se koristi prilikom krečenja, nismo sigurno o čemu je reč), ali je u svakom slučaju odlično rešenje za one haljine iz kojih lako može "sve" da ispadne.

Foto: kimkardashian/Instagram

Sad znamo kako njene grudi uvek izgledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tako savršeno na crvenom tepihu, kao i šta je imala ispod haljine koju je obukla kada je prošle nedelje njen Kanije promovisao novu modnu kolekciju i album.

Sećate se "porno Snežne kraljice":

Foto: Instagram

"Definitivno sam morala sa vama da podelimo ovu svoju tajnu. Koristim, već godinama, razne lepljive trake, čak i one za pakovanje. To je samo nekoliko minuta posla, a isplati se, verujte mi", napisala je Kim i dodala da je važno da koža bude suva, bez losiona i krema za telo jer to onemogućava lepnjenje.

Da li skidanje trake boli, Kim nam nije otkrila.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU I SVE NJENE "ULEPLJENE GRUDI":

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.